Rates Sunset Beach House Bonaire

Sunset Beach House Bonaire is een ruime villa met vier slaapkamers voor maximaal 8 gasten. Voor het laagseizoen en het hoogseizoen hanteren wij een vast tarief. De prijs die u ziet, is de totaalprijs inclusief (service)kosten. De boekingsperiode is per week. Als u een paar dagen langer wilt blijven, stuur dan een e-mail naar reservations@sunsetbeachhousebonaire.nl.

Prijzen laagseizoen (15 mei - 15 december)
3740,- dollars or 3400,- euro’s per week

From September 14th to December 15th, 2024, there will be a 10% discount.

Prijzen hoogseizoen (16 december - 14 mei) 14 mei)
4180,- dollars or 3800,- euro’s per week

Boek uw droomvakantie op onze boekingspagina. Om een reservering te bevestigen vragen wij 25% aanbetaling, daarna is de reservering definitief. Wij adviseren om een reis-/annuleringsverzekering af te sluiten. De laatste betaling dient 90 dagen voor aankomst te worden betaald. Onmiddellijke betaling is vereist voor alle boekingen binnen 90 dagen voor aankomst.

Een borg van 500 euro dient 90 dagen voor aankomst te worden betaald. Bij vertrek wordt de borg terugbetaald, op voorwaarde dat er geen schade is aan de accommodatie of de inhoud van de accommodatie.

New tourist tax regulation
Bonaire has a new tourist tax regulation. Visitors to Bonaire must pay the entry tax themselves. You can do that online on Bonairegov.com or you can pay the tax upon arrival, at the airport.

STINAPA Nature Fee
Iedere bezoeker van Bonaire, die gebruik maakt van het Bonaire Marine Park (de zee rond Bonaire), moet een bijdrage hieraan betalen. Informatie over tarieven en betaling is te vinden op STINAPA.

nl_NLNederlands